كباب پز و كباب زن

جديدترين و متنوع ترين باربيكيو و كباب پز

باربيكيو گازي ذغالي
باربيكيو سيماني
كباب پز
خريد انواع كباب پز
كباب پز و كباب زن
راهنماي خريد كباب پز خانگي

كباب پز و كباب زن

كباب پز و كباب زن دو دستگاه و وسيله جدايي ناپذير هستند كه در كنار يكديگر عمل پخت و تهيه كباب را براي ما آسان نموده اند. توجه داشته باشيد كه هر كدام داراي مشخصات و ويژگي هايي مي باشند كه در اين مطلب امين باربيكيو به توضيح آن ها پرداخته است.

كباب زن به دستگاهي گفته مي شود كه براي كباب زدن يا به اصطلاح سيخ گيري كباب كوبيده در رستوران ها، تالار ها، آشپزخانه هاي صنعتي و هم چنين كترينگ ها مورد استفاده قرار مي گيرد.

كباب كردن گوشت يك شكل و يكنواخت با سرعت بالا و عدم نياز به يك آشپز ماهر از مزاياي دستگاه كباب زن مي باشد.

اين دستگاه توانايي پخت كباب يا به اصطلاح سيخ گرفتن گوشت با وزن بين هفتاده و پنج تا دويست گرم را دارد.

 هم چنين اين دستگاه كه جزو تجهزات آماده سازي غذا در رستوارن ها بوده است به دليل بالا بردن سرعت مي تواند تاثير بسيار زيادي در افزايش بهروري و سودآوري در آشپزخانه ها و رستوران ها داشته باشد.

كباب پز و كباب زن

درباره كباب پز و كباب زن

اين دستگاه داراي قالب هاي از جنس آلومينيوم، چدن و استيل بوده كه با سراميك بهداشتي پوشش داده شده است. قالب ها كه بسته به خواست و نياز مشتري داراي رنج وزني خاصي مي باشند شامل:

  1. از هفتاده و پنج گرم تا صد و بيست گرم
  2. از صد و بيست تا صد و پنجاه گرم
  3. از صد و پنجاه تا دويست گرم

هم چنين اين دستگاه شامل انواع مختلفي از قالب ها  مانند لقمه، بنابي، طرح دست مي باشد.

براي اين كه مايه گوشت كباب به قالب دستگاه كباب پز يا كباب زن نچسبد، قالب بايد گرم باشد. در اين محصول از دو روش براي گرم كردن قالب استفاده مي شود:

  • آب گرم
  • المنتي

مزاياي استفاده از كباب زن

  • وزن ثابت گوشت
  • راندمان بالا تا هزار سيخ در هر ساعت
  • استهلاك كم تر
  • كاهش هزينه نيرو هاي انساني
  • مصرف انرژي پايين

هم چنين براي تميز كردن و شستشو دستگاه مي توان مخزن گوشت و سيلندر آن را باز كرده و تميز نماييد. قالب ها هم بسيار ساده و آسان مي توانند تعويض شوند. اين دستگاه با برق تك فاز دويست بيست ولت كار مي كند. به دليل داشتن چهار چرخ، حمل و نقل بسيار آساني دارد. جنس بدنه اين دستگاه هم از استيل ساخته شده است.

مشخصات و ويژگي هاي كبابپز

كباب پز ها انواع مختلفي دارند مانند: كباب پز تابشي اتوماتيك، كباب پز تابشي سالاماندر و كباب پز تابشي كشويي

كباب پز تابشي اتوماتيك

كباب پز تابشي اتوماتيك بدون نياز به آشپز ماهر به صورت خودكار غذا را مي پزد. اين محصول توانايي چهارصد سيخ تا هزار و چهارصد سي در ساعت را دارد.

كباب پز هاي اتوماتيك يكي از استراتژيك هاي مديريت آشپزخانه هاي صنعتي مي باشد.

مزيت هاي اين دستگاه بسيار مفيد براي يك رستوران يا آشپزخانه است. هم چنين اين دستگاه نياز به آشپز ماهر ندارد و با يك آموزش ساده و آسان به اپرتور دستگاه قابل كار مي باشد.

ميزان جايي كه مي گيرد بسيار كم است و صد در صد بدون دود كار مي كند و به همين دليل مصرف كننده نياز به هود سانتريفيوژ جهت تخليه دود به بيرون محيط آشپزخانه ندارد.

كباب پز تابشي اتوماتيك به دليل استفاده از مكانيزم حرارت تابشي و امواج مادون قرمز مصرف بسيار كمي در گاز دارد بنابراين در هزينه گاز صرفه جويي بسيار زيادي مي شود.

بدنه اين محصول داراي استراكچر فولادي است و بدنه روي آن را ورق استيل تشكيل داده است كه در برابر شرايط گرما و بخار آب در آشپزخانه هاي صنعتي مقاومت بسيار زيادي دارد.

با كباب پز اتوماتيك علاوه بر پخت كباب و جوجه مي توانيد با استفاده از تور هاي مخصوص، ماهي را نيز كباب و نوش جان كنيد.

كباب پز تابشي سالاماندر (آسانسوري)

كباب پز تابشي سالاماندر مدل تكميل شده كباب پز كشويي است كه يك ميز آن علاوه بر خاصيت كشويي داراي مزيت فاصله آن با مشعل است. اين خصوصيت به آشپز امكان اين را مي دهد كه بتواند علاوه بر پخت كباب كوبيده، جوجه، ماهي و استيك ديگر كباب ها را هم طبخ كند.

مدل سالاماند در بين آشپز ها به نام آسانسوري مشهور است كه در سه مدل و هر مدل سه ظرفيت توليد مي كنند. مدل معمولي يا سالاماندر، مدل سالاماندر عريض و مدل سالاماندر روميزي.

تعداد سيخ ها كه مي توان همزمان روي ميز قرار بگيرد، معيار اندازه كباب پز كشويي است. كباب پز تابشي در سه سايز، بيست، سي و چهل سيخ توليد و ارائه مي شود.

كباب پز و كباب زن

مشخصات و ويژگي هاي انواع كباب پز و كباب زن

كباب پز تابشي كشويي

اولين مدل كباب پز تابشي در سال ۱۳۷۸ براي اولين بار ساخته شد كه مدل آن كشويي بود. در اين مدل مشعل در قسمت بالايي بوده و يك ميز كشويي براي محل قرار سيخ هاي كباب است در زير مشعل است.

طول كباب هاي كه مي توان با مدل كشويي پخته شود مدل كباب پز را تعيين مي كند.

كباب پز كشويي در دو مدل ساده و عريض ارائه مي شود. در ساده طول كباب سي پنج سانتي متر و در عريض طول كباب ها پنجاه سانتي متر است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.